Oppklaringens time

Det hadde egentlig vært mye morsommere å ikke si noenting om hva som er løgn eller ikke, men jeg hadde nok fått et akutt anfall av dårlig samvittighet dersom jeg skulle holdt munn.

Løgnen var faktisk nummer en.
Jeg kunne godt vært kapabel til å rape lengre og høyere enn fire fullvoksne menn, men jeg har aldri vært involvert i noen konkurranse, og har i alle fall ikke vunnet noe på grunn av denne fabelaktige kvaliteten jeg innehar.

Utsagn nummer 2 er dessverre sann den også.
Gi meg 3B, hauger av øl, en god dose stahet og Erlend Loe.

Utsagn 3 er også sann.
Selv om litt av grunnen til at jeg ikke oppsøkte lege var at jeg hadde vært mer eller mindre fortløpende sykemeldt hele sommeren, og var overbevist om at alle mine kollegaer ville tro at jeg skadet meg med vilje dersom jeg atter en gang uteble fra jobb. (Det var fint vær hele sommeren)
Første sykemelding var grunnet bristet ribbein og brystmuskel (alvorlig trynings på sykkel.)
Så rakk jeg to dager på jobb før jeg klarte å briste noe i hælen fordi jeg hoppet ut av et vindu (bare fordi det var så langt å gå rundt hele leiligheta og ut i gangen. Det var jo tross alt i første etasje)
Jeg hadde rukket å jobbe i fire dager før jeg klarte å ramle ned fra et tre slik at jeg fikk et dypt og egentlig ganske stygt kutt på venstre kne. Det er fortsatt det største og styggeste arret jeg har (banker i bordet)

Utsagn nummer 4 er kanskje ikke det man helst ville forbinde med meg og mine interesser, men det er likefullt helt sant.
Den store vintersport-helten min (før Trulsen og co entret min bevissthet)  var Philippe Candeloro. En temmelig selvgod unggutt som fortsatt er morsom å se på.

Femmern er også sann.
Det hender seg at jeg heller ut melk etter utløpsdato også, men da må jeg lukke øynene og tenke på noe annet. Dessuten har jeg gode venner som kjenner til mitt forhold til melk, så det hender seg rett som det er at feks kjæresten min forbarmer seg over kjøleskapet mitt.

Såh, der har dere det :o)

4 kommentarer

EarlGrey

16.01.2007 kl.00:39

Fanker'n, ble litt for treg til bli med p denne :o( Jeg ville kanskje ha gjettet p nummer 4 -den hrtes temmelig spesiell ut..Og s kunne jeg godt ha tenkt meg krangle litt med herr Loe over et glass eller fem ;o) Det er jo litt suspekt ikke kjenne ham igjen da..var det lmengden eller det at han var tidlig i karrieren som gjorde utslaget?

Cecilium

16.01.2007 kl.07:14

Nummer 4 er en snn en jeg ikke snakker s veldig hyt om, hehe.Kranglingen i baren var vel litt fordi det var temmelig tidlig i karrieren hans, og litt fordi jeg ikke hadde hatt tv de siste rene.Jeg husker fortsatt den ekle flelsen jeg fikk da jeg s ham p tv en stund etter. "Hm...han der var det noe kjent med. Jeg vet at han synes jeg er skikkelig skikkelig teit, men klarer ikke helt plassere ham" -og s begynte det s smtt demre :o)

My.

18.01.2007 kl.09:08

Aha. Jeg tenkte mer p g ut med spla ang. nr 5. *fnis*-Og at du er en jvel p rape alfabetet har du jo allerede bevist for meg.

Cecilium

18.01.2007 kl.19:30

Hehe, sppeltmming kunne godt vre oppfrt som nummer 6, selv om jeg ikke fr brekninger av gjre det.Og hva alfabetet angr, s tror jeg aldri jeg har kommet forbi E :o)

Skriv en ny kommentar

hits