Fornuftigheten selv!

Fyttirakkern så fornuftig jeg føler meg i dag.

Det er lørdag
huset er strøkent
jeg har skinnende kjøkkenbenk, helt tom skittentøysdunk og null oppvask.

I går var jeg barnevakt for venninnes barn når venninne skulle ut på fylla sammen med mine andre venner, selv om førstnevnte venninne jo egentlig er en venninne jeg ikke har sett på kjempelenge.

Jeg har penger på konto og nyvasket hår.

Jeg sto opp klokka åtte selv om jeg har fri.

-og til alt overmål sitter jeg inne i min lune hule og skriver oppgave om "Rusmisbruk som sosialt problem" i stedet for å være ute og misbruke alkohol i unevnelige mengder.

Jeg har vært fryktelig flink og pliktoppfyllende, og etter halvannet døgn sitter jeg allerede med en oppgave jeg kunne levert fra meg i trygg viten om at den var god nok til å bli godkjent
(sånn rent bortsett fra litteraturlista, men det er jo nesten for en bagatell å regne)

Jeg blir så glad i meg selv når jeg klarer å følge de fornuftige planene jeg har lagt for meg selv.
Tenk om jeg hadde vært så snusfornuftig når det gjaldt alt det andre her i verden?

Nå blir jo oppgaveskrivingen bare morsom når jeg har himla god tid til å finne bedre eksempler, tydeligere statistikk, renere formuleringer, og kanskje atpåtil noen slående sitat jeg kan smette inn akkurat der de passer aller best :o)

Jeg burde definitivt vært min egen sekretær litt oftere.

Fordi...
jeg kan jo hvis jeg vil.

Egentlig hadde jeg tenkt å blogge litt om følelser jeg ikke har følt på lenge, og kanskje litt om hvor mange rare teorier om rusavhengighet som verserer, men så fant jeg ut at jeg hadde aller mest lyst til å skryte litt av meg selv.
Siden barnet sover og kjæresten min er ute på denne "fylla" (selvsagt i forskningsøyemed det også) er det jo ingen andre her som kan klappe meg på skuldra, lese gjennom oppgaven min og si "Fyttirakkern så flink og fornuftig du er"
(og snill, og morsom, og fin på håret og tynn)
Så jeg får heller gjøre det selv.

-og siden jeg er i det lune hjørnet hva selvbildet angår, svarer jeg selvsagt "Takk skal du ha. Jeg var nesten redd for at det bare var meg selv som forsto det "


Nå skal jeg sove
-og drømme fantastiske drømmer om genetiske teorier, tvillingstudier, ukontrollerbare subkulturer og tidvis uforståelige statistikker fra kripos og statistisk sentralbyrå.

Nattinattt
:o)

5 kommentarer

fehode

15.10.2006 kl.03:31

Fornuften slikker seg selv i rompa. Men gratulerer med skinnende kjkkenbenk!

My.

16.10.2006 kl.19:41

Hehe. Du er bde flink, fornuftig, innehar nesten alltid prinsessehr og er den fineste cinna i hele verden. Uansett om baljen under vasken er full og dunken p do er full:-)Jeg sysler forresten med forskning p dine vegner. Siden lrdagen var edruelig er mandagen brtt et sted for Tuborg og Nomeansno p spilleren.

Cecilium

17.10.2006 kl.00:31

Du er vel snill :o) Nr mottar jeg forskningsresultatene?Jeg hadde n egentlig et hp om at du skulle utsette all empirisk forskning til torsdag og El Caco, men den krangelen kan vi vel ta et annet sted;o)

Sexy Sadie

19.10.2006 kl.16:06

Jeg kan sikkert bli informanten din i ny og ne. ;)

Cecilium

19.10.2006 kl.16:40

hehe, takk for tilbudet. Det var ytterst sjenerst av deg :o)Skal gi et pip dersom behovet skulle melde seg -C-

Skriv en ny kommentar

hits