Radar

Det å være en generell multitasker kan by på særegne opplevelser. Da jeg vasket dusjen og dusjet samtidig for litt siden oppdaget jeg at lukten av Syoss Shine Boost- shampoo blandet med lukten av Jif Badrom blir helt lik lukten av de myggspiralene bestefar pleide å tenne i hytta i Lakselv.
Dette til informasjon.

4 kommentarer

EarlGrey

29.06.2010 kl.23:29

Jeg kjøpte faktisk opp et lite restlager av Syoss-produkter fra en lokal klesbutikk(!?) her om dagen, så da gjenstår bare anskaffelse av Jif Badrom og litt multitasking før jeg kan teste ut denne særegne sanseopplevelsen. Det aller mest spennende er om jeg blir teleportert og hensatt til en liten hytte ved kanten av et fiskevann et sted i Trøndelag idet disse produktene går opp i en større enhet...

Ha en finfin sommer Cecilium :o)

Cecilium

26.10.2010 kl.19:16

Åh, jeg håper du stikker innom en gang til, og at du husker hvordan kombinasjonen fungerte?

Det er vel heller tvilsomt om du kan si deg enig med meg eller ikke, men ta meg på ordet; det var akkurat sånn de myggspiralene luktet :o)

Ellers har sommer'n vært av de bedre, og siden jeg logger inn på denne sida cirka en gang i året, rekker jeg ikke ønske deg det samme tilbake, men vi kan jo begge satse på at vintern blir den aller aller fineste!

Sexy Sadie

24.02.2011 kl.21:15

Du blogger fremdeles du også ja. Topp.

cecilium

19.05.2011 kl.16:58

Sexy Sadie: nuvel, det kan vel veldig strengt diskuteres, hehe, men en gang i året eller så? Har savnet det litt i det siste.

Skriv en ny kommentar

hits