tid og ting

I dag skulker jeg skolen for andre dag på rad, siden jeg fant ut at det var "mye mer fornuftig å være hjemme for å skrive oppgave" Jepp. Sikkert i og for seg en god og fin tanke, men funker jo særs dårlig når det eneste jeg får gjort er å rydde litt, drikke mye kaffe, skravle med ALLE på hele Internett, spille guitar hero og drikke enda mer kaffe.

Jeg har så absolutt ikke lyst til å skrive oppgave! Mest fordi jeg så ingenlunde skjønner vitsen. Jeg skal reflektere over andres refleksjoner over refleksjoner jeg presenterte dem for en uke siden. Jepp.
Dette blir en slik type oppgave som man burde tvinges til å gjøre kun dersom man tidligere har bevist at egne refleksjoner på ingen måte holder mål.

Det morsomste av alt, er jo at hele greia skal være på maksimum fire sider, og at det kommer til å ta meg rundt regnet halvannen time å skrive den. Dørstokkmila her i gården er å faktisk åpne et nytt dokument og gi det et skolerelatert navn. Jepp.
Blir frustrert. Både av meg selv og skolen. Mest skolen, selvsagt :o)

Ellers er livet stort sett lykke for tida.
Fyr i peisen, stearinlys på gang, og fri i lange baner (siden jeg jo er så dreven i denne skulkinga)
I kveld får jeg meg ny samboer, og det er jo også noe å se fram til. Jepp.

I går la jeg et fin-fint tarotlegg som egentlig fortalte meg at jeg gjør akkurat det jeg burde. Ble fortalt at jeg tidligere hadde brukt altfor mye tid og ressurser på å døyve det som gjør vondt ved å maskere det som moro -- og den er jeg med på.
Jeg ble fortalt at det nå er på tide å sette seg konkrete mål. Ingen vits i å jobbe mot ingenting. Er med på den også, selv om den er litt vrien.
Og til slutt ble jeg fortalt at jeg må revurdere mitt eget bruk av masker. Tør jeg ta dem helt av? Er maskene så gode å ha på at jeg ikke lenger ser at det ikke er mitt sanne ansikt som vises? - Eller er jeg sånn at jeg tør være meg selv på godt og vondt?
Jeg håper jo og tror at jeg har en viss selvinnsikt, men det er jo aldri totalt bortkastet med refleksjoner.
- og der var sirkelen sluttet, og jeg har funnet bittelitt initiativ til å åpne det DUSTETE dokumentet, der jeg skal reflektere til fanden tar meg.

Snart helg :o)

-C-


P.S
*fniser* - og dersom dere ser på innlegget under her, så får dere jo kanskje en viss formening om hva jeg bedrev den selvpålagte "fri - for - å - skrive"-dagen min med i går :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits