søvn og humoristisk sans

Jeg har visst fryktelig dårlig humor i søvne.
Som jeg sikkert har vært inne på tidligere, har jeg alltid hatt det slik at jeg husker drømmer i detalj, og jeg er vanligvis ganske opptatt av å finne betydningen av drømmene mine.

I natt hadde jeg en drøm som ikke er så innholdsmessig interessant, men det fikk meg til å tenke på hvor humoren i drømmene mine kommer fra?
Er det den basale humoren som kommer fram, eller "skal" den være slik som humoren jeg setter pris på i hverdagen?

Jeg drømte at jeg var inne på et lager (som jeg kjenner fra før), da en politimann og fire politihunder kom stormende bort til meg. Det viste seg at det hadde vært stor omsetning av cannabis i denne lagerbygningen, og mange av de jeg var der sammen med hadde blitt pågrepet.

Vi ble stilt opp på en lang rekke. Mine medarbeidere ble stilt opp foran hver sin haug med cannabis (Jada, det var hauger på kilosvis hver), og jeg ble bedt om å stille meg sånn cirka i midten. Jeg hadde jo ikke noen form for ulovligheter å stå til rette for, men politiet fortalte at det var små partikler i klærne mine, og at jeg derfor måtte gjennomgå de samme rutinene som de andre.

Bla bla bla.

Etter en lang stund der politiet konfererte seg i mellom, kom en politimann bort til meg og fortalte at jeg nok måtte betale en bot på rundt femtilappen.
Jeg ga ham en femtilapp, og var fornøyd med det. Så spurte jeg om hvordan størrelsen på boten hadde blitt fastsatt, og fikk forklart dette. Det viste seg at boten egentlig var på 56 kroner, så jeg knipset en tier bort til ham og sa:
"Bare behold resten. Så får jeg jo tipset politiet med det samme!"
- og så knakk jeg fullstendig sammen i latter.
Dette var noe av det morsomste jeg hadde sagt på en evighet, og jeg var dronningen av ordspill.
Jeg våknet opp av at jeg lå og humret for meg selv, og det tok litt tid før jeg innså at den siste kommentaren egentlig ikke var så hysterisk morsom likevel.


Såh! - hvor kom denne humoren fra?
Jeg hadde ærlig talt ikke funnet en slik kommentar morsom dersom jeg hadde overhørt den/uttalt den selv sånn på ordentlig. Heller blitt litt pinlig berørt, hehe.

Nuvel.
Food for thoughts
i dag også :o)

-C-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits