Snørr og semesterstart

Etter å ha tilbragt natten sammen med diverse bibliotek, ei jente jeg kalte "hette-søster", Ed fra Northern Exposure, en haug unger, gamle notebøker og annen psykedelia, var det klart for å stå opp lenge før solen og innse at ferien denne gang også kom til en ende.

De siste dagene har jeg vært temmelig tett i både hode og nese, men nå har iallfall nesen bestemt seg for å åpne opp. Derfor startet jeg dagen med en halv rull dopapir i nesen, og regner med at det fortsetter på samme måten. Kombinasjonen rennende nese, og en kvise på størrelse med normal byllepest på overleppa er forøvrig en særs dårlig kombinasjon.

Jeg har hittil rukket å drikke to kopper kaffe, pusse tennene, og sminke meg mens jeg ser på han Survivor-mannen på Discovery -- og vært veldig redd for at det var akkurat denne episoden hvor han skal vise verden at man kan overleve i ørkenen ved å drikke fuktigheten man finner i en elefantbæsj.

Joda, jeg er nok i rute.
Jeg kommer nok til å bli en sabla god "Ekspert i Team" denne måneden, kjenner jeg. Og alle mine planer om å sjarmere alle de søte, unge, smått misantropiske filosofistudentene utgår vel med høye kneløft pga dopapir og byllepest midt i ansiktet. Nuvel.

Ellers har jeg trykket på noen knapper på dette Internettet, og sendt første forespørsel om opptak til Mastergrad, selv om jeg jo egentlig har bestemt meg for å jobbe litt framover.
Jeg trenger seriøst noen lottomilloner. (siden jeg ikke har hørt noe fra denne Cornell etter det fabelaktige frieriet;  noe som kanskje kan tyde på at han har ombestemt seg)

Uansett: tror dette blir et bra år, og et bra semester, en noget humpete oppstart til tross :o)

-C-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits