da var det offisielt.

Yes!
Da skal jeg nok giftes om ikke så altfor lenge.

Vakre mannen fridde i går, eller var det i dag? I dag var det vel.

Scenariet var som følgende:

Jeg ligger i senga og sover av meg den verste rusen etter fineste nyttårsferinga. Jeg har selvagt på meg min aller mest romantiske nattkjole, og sminken min er fullstendig fullkommen, selv om jeg har sovet i bortimot et døgn.
Ånden lukter sommereng, og hele huset lukter grønnsåpe og rosenblad.

Så kommer mannen ridende på sin stolte hest. Kritthvit som snøen, selvsagt.
På seg har han den kjolen som askepott har i den filmen med de nøttene.
- nei!
JEG har på meg den kjolen, selvsagt. Den er definitivit den mest romantiske nattkjolen jeg har.
Han har på seg dongeribukse og den fine Tskjorta jeg kjøpte til ham sist vi var i Paris. Åh, han tenker nå på alt også denne mannen.

Som sagt: kritthvit hest, og salen hans er av massitvt gull med tusenvis av diamanter.
Med seg har han hundre hvite duer som flyr i hjerteformasjon over hodet hans, og jeg mener å skimte en due eller to i håret hans også. Disse hundreogto duene tror jeg jeg skal få til odel og eie, nesten som en bryllupsgave litt på forskudd, og regner med at de får fin plass inne på vaskerommet i kjelleren. Iallfall fram til M-A flytter ut om noen uker.
Hesten er også en gave til meg, selv om salen i gull må leveres tilbake til han gullsmeden på hjørnet tre hus nedenfor palasset som min tilkommende ektemann bor i i Seattle.

Han stiller seg opp med hest og mandolin utenfor soveromsvinduet mitt, og synger Billie Jean med den største selvfølgelighet og innlevelse, og spør så om jeg kunne tenkt meg å gifte meg med ham sånn ganske med en gang.

Jeg er jo egentlig av den bittelitt gammeldagse typen, og skulle gjerne tenkt meg å vært ringforlovet en liten stund først, men siden han jo tross alt hadde ridd helt fra Seattle ens ærend for å sjarmere meg, så takket jeg ja etter en liten tenkepause.

Jeg regner med at bryllupet kommer til å foregå i tilnærmet stillhet, siden han jo er en smule sky, men likevel er alle invitert til ballongparty og sjokoladekake etter klokken 21 og utover.

Dette blir et bra år, kjenner jeg.

Her er prinsen: Enoy!

http://www.youtube.com/watch?v=epXN1eUkFGU

Sukk

7 kommentarer

02.01.2009 kl.15:35

gratulerer så mye! Ønsker dere begge mye lykke fremover!:)

Grenseløs

02.01.2009 kl.16:14

kondolerer...

Cecilium

02.01.2009 kl.16:29

Tusen takk til dere begge :o)Anonym kan godt få være bryllupspike, merker jeg.Grenseløs kan få komme innom for å spise opp duene eller noe slikt.

Denne M-A

03.01.2009 kl.00:04

Hehehe.Send ham ned bakken om noen uker for å svinge med hoftene når jeg trenger et kraftspark i endorfinene ;-)

Cecilium

03.01.2009 kl.00:57

*ler*Du kan eventuelt få hesten ;o)

sisterluc

03.01.2009 kl.11:48

Åhh, der fikk jeg jo sett min kommende svoger!Og det er greit - han kan godt få innpass i vår familie, synes jeg. Vi har jo alle de samme kvalitetene som ham, så det blir nok ikke noe problem. Når vi blir verdensmestere i GH World Tour, kan jo han få lov til å synge mens vi rocker løs på gitarene?Jeg gleder meg! :)

Cecilium

03.01.2009 kl.22:04

jess, vi er ganske så like. Rent bortsett fra at han har alle pengene, og er avholdsmann.Funker fint, spør du meg. Vi kan jo drikke opp alle hans, og så kan han være hjemme med barna.Han kan egentlig få lov til å synge litt nårsomhelst. Mine eksemplariske evner innen Guitar Hero var en av de tingene som gjorde at han ble overbevist om at jeg var den rette, så han kommer sikkert til å like deg ganske godt også.Gleder meg jeg også :o)

Skriv en ny kommentar

hits