kaller en stekespade for en stekespade

Hm, jeg hadde egentlig ikke trodd at jeg skulle komme med flere innlegg i kategorien "cecilium gjør ting hun vanligvis ikke gjør" men nå er jeg visst i gang med et helt nytt prosjekt igjen.

Jeg har et forfryktelig stygt vegg-til-veggteppe i trappa mellom første og andre etasje. Det er brun-oransje, stikkete, og sikkert like gammelt som huset jeg bor i. I tillegg til at det er grusomt stygt og senker helhetsinntrykket til koseligehuset med minst fjorten hakk, så er det vanskelig å holde rent.

Helt siden jeg flyttet inn her, har jeg lekt med tanken på å få det fjernet. For et par mnd siden spurte jeg husverten om jeg fikk lov, og jada, så lenge jeg kunne "garantere skikkelig arbeid" skulle han koste på nytt belegg og sånn.

I går var jeg (i likhet med i dag) hjemme fra jobb grunnet ekkel forkjølelse, og hadde ikke så mye fornuftig å fylle dagen med. Da jeg hadde vasket litt klær, farget håret, rumla rundt på nett en stund, drukket kaffe, lest bok, strikket og kjedet meg litt, fant jeg ut at det jo gikk an å iallfall rive av litt av belegget for å se hvordan det så ut under.

Lurt.


Så nå har jeg revet av belegget på to trappetrinn, skrapet vekk en del lim og diverse jeg ikke vet hva er, og er i gang med å pusse opp trappa.
Ikke vet jeg hvordan man egentlig skal gjøre slike ting, og ikke har jeg verktøy man sikkert trenger.
Hittil har arbeidsredskapene mine bestått av: Vann, Plastkniv og Stekespade.
Jepp. Kvinnen skrider til verket med pågangsmot og null forutsetninger.

hehe.
Lenge leve impusiviteten (eventuelt dårskapen)

Blir sikkert fint til slutt.
og jada, det kommer nok noen bilder etterhvert også.

-C-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits