ny IE ?

Internettet har blitt rotete.

- og det er min egen skyld.

Selvsagt oppdaterer jeg både det ene og det andre når jeg får beskjed om at det finnes tilgjengelige nye versjoner av diverse jeg har installert.
I dag var det IE som skulle oppdateres, og ingenting er sånn som jeg vil ha det.

Det kan meget godt hende at dette er en bedre versjon når jeg bare får litt tid på meg, men sånn ved første og andre og tredje øyenkast, så er det bare rotete.

Favorittene mine blir ikke liggende i en fin marg sånn til venstre.
Outlook-ikonet mitt er borte, og jeg klikker til stadighet på feil ikoner fordi de ligger der de gamle lå før.

Jeg liker best når ting er sånn som jeg er vant til.

(og jeg tør ikke tenke på hvordan jeg kommer til å bli som pensjonist når jeg blir så sur av små endringer allerede i en alder av beskjedne 32 år)

-C-

2 kommentarer

Aida

12.12.2007 kl.11:17

Jeg vet hva du mener, de nye versjonene er ikke alltid bedre, takket være en slik windows oppdatering sluttet min scanner og virke. Nå har jeg hatt en tøff overgang til mac og sliter litt fortsatt.

Cecilium

12.12.2007 kl.15:22

Hm, dersom det er ting som rett ut slutter å virke etter en oppdatering har du jo virkelig god grunn til å bli sur.Jeg har vel hittil vært mer sær enn sur - siden jeg nok helt sikkert finner ut hvordan jeg får løst opp i "problemene" denne nye versjonen medførte.Jeg har riktignok ikke forsøkt scanner/printer og sånn etter installasjonen, og vet ikke heller om jeg tør :o)

Skriv en ny kommentar

hits