Fire sannheter og en bitteliten løgn

Jeg ble tagget av 27åringen, og er selvsagt ikke vond å be.
Hvilke fire er sanne, og hvilket utsagn er renspikka løgn?
1. En gang fikk jeg en helaften på byen i premie i en heller uformell konkurranse fordi jeg klarte å rape lengre og (kanskje) høyere enn de fire mannfolka jeg snakket med/ konkurrerte mot. 

 

2. En gang tilbragte jeg ganske mange timer ved en bardisk i heftig litteratur-diskusjon med en av Norges mest profilerte forfattere helt uten anelse om hvem jeg kranglet med. Jeg var på mitt aller mest påståelige, og var så absolutt ikke enig i hans tolkning av de bøkene han selv hadde skrevet.

  3. Den tiden jeg jobbet som bartender gikk jeg en gang på jobb i to-tre  uker med fullstendig ubrukelig fot, fordi jeg var altfor flau til å innrømme for legen hvordan jeg hadde skadet meg, og klarte ikke finne en fullgod løgn.

  4. Jeg har en firetimers videokassett med opptak av løpene til en fransk kunstløper, og blir alltid like glad av å se på den.

  5. Jeg har så sterk aversjon mot sur melk at dersom jeg vet at melka går ut på dato samme dag så  får jeg brekninger dersom jeg må tømme den ut i vasken. Dette løser jeg ved å helle ut all melk dagen før utløpsdato, eller ved å kaste hele kartongen (med melk i) i søppelkassa utenfor.

Cecilium
-en løgner-

4 kommentarer

27-aaringen

10.01.2007 kl.19:20

hmm... egentlig haaper jeg det er en lögn med kunstlöperen, men tror likevel at du er flink nok til aa finne en lögn for legen din...

R.E

10.01.2007 kl.21:48

Jeg tror kunstløperen er sann, og at løgnen er nummer 2.

My.

11.01.2007 kl.21:33

Hehe, jeg tror det er nr.5.

14.01.2007 kl.20:43

Det må da vel være nr 2?Jeg mener bestemt at alle de andre stemmer ;o)

Skriv en ny kommentar

hits